EMPRESA

LA NOSTRA EMPRESA

SOLUCIONS PROFESSIONALS ADAPTADES A CADA CLIENT I NEGOCI

 

INFOMOBEL va néixer l’any 2007. Som una empresa jove, sòlida, innovadora i amb una estructura dinàmica, dedicada a la comercialització integral de mobiliari d’oficina, informàtica i complements.

Oferim tot tipus de solucions informàtiques pensades i dissenyades per cada negoci i client. Tots els nostres projectes estan orientats a obtenir uns resultats òptims i eficients.

A Infomobel t’ajudem a dissenyar i crear la teva oficina. Creiem que els espais de treball reflexen els valors professionals. Un espai de treball amb una presència agradable expressa, comunica i enriqueix la qualitat de vida laborar dels seus empleats.

No importa si comptes amb molt espai o no, oferim solucions desenvolupades a mida i adaptades a les teves necessitats i objectius. Estudiem minuciosament les necessitats de cada client valorant les diferents solucions per optimitzar les superfícies disponibles i maximitzar les àrees de treball, amb especial atenció a les zones tècniques i instal.lacions bàsiques pel correcte funcionament dels espais de productivitat.

 

LA NOSTRA FAMÍLIA, EL TEU EQUIP

PROFESSIONALS AMB DEDICACIÓ I PASSIÓ PEL QUE FAN

 

infomobel_empresa

Tenim clar que comptar amb un bon equip de professionals és clau per assolir els nostres objectius.

La nostra família és el teu equip i es posa a la teva disposició per oferir les millors eines i solucions informàtiques, productives i eficients, en un espai de treball que reflexi la teva identitat.

A Infomobel establim relacions duraderes i beneficioses amb els nostres clients. Treballem amb tu des de la definició del projecte, reflexant la teva identitat i objectius, fins el lliurament final de la proposta, fent realitat un espai de treball que aporti eficiència, harmonia, productivitat i benestar.

 

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


C/ Pont de la Tosca, 3-5
AD700 Escaldes-Engordany
ANDORRA
Tel. +376 861 617
infomobel@andorra.ad
Idioma »