CONTROLS DE PRESÈNCIA

Empresa especialitzada en controls de presència. Subministrem tot tipus de control d’accessos, rellotgeria mural i altres solucions per a tot tipus d’empreses.

 

 

UNA GAMMA DE PRODUCTES INNOVADORS I A PREUS MOLT COMPETITIUS

Controls d’accés completament automatitzats.

Integrem solucions amb les millors marques del mercat garantint seguretat  i confiança en tots els nostres projectes.

Realitzem instal·lacions professionals de tot tipus de sistemes de control de presència treballant sobre dues línies fonamentals: automatització i seguretat.

Per a nosaltres és fonamental satisfer totes les necessitats dels nostres clients, per això vam realitzar un estudi previ per avaluar que producte s’adapta millor a les necessitats del client amb el que vam aconseguir també estalviar temps i evitar costos innecessaris. Oferim tant l’estudi, com la distribució, la instal·lació i un servei de manteniment integral i online a tots els nostres clients.

 

Controls d’accés personal

Els sistemes de control de personal cada dia són més necessaris per a la bona administració d’una empresa. Permeten controlar les entrades i sortides dels empleats per millorar la productivitat, fer seguiment d’horaris, grups d’accés i control sobre zones permeses o restringides.

Els nostres mòduls són configurables i es poden administrar des de qualsevol navegador web estàndard, des de la xarxa corporativa o a través d’Internet. La informació es genera en temps real i sense cap hardware addicional o instal·lacions de software. Totes les dades de comunicació són encriptades per proporcionar seguretat addicional als usuaris.

 

CONTROLS D'ACCÉS

AMB UN SISTEMA DE CONTROL D'ASSITÈNCIA LES EMPRESES PODEN PORTAR UN CONTROL EXACTE DE LES HORES TREBALLADES I PRODUCTIVITAT DELS EMPLEATS

 

SITEMES I DISPOSITIUS QUE OFEREIXEN AJUDA AL DESENVOLUPAMENT GENERANT QUALITAT, ESTALVI ENERGÈTIC, TRANQUILITAT I COMFORTINFORMA’T

 


C/ Pont de la Tosca, 3-5
AD700 Escaldes-Engordany
ANDORRA
Tel. +376 861 617
infomobel@andorra.ad
Idioma »