DISSENY D’OFICINES

T’ajudem a crear i dissenyar el teu espai de treball. Comptem amb un departament de disseny d’oficines amb professionals especialistes en crear espais de treball amb identitat, harmònics, productius i plens de benestar.

 

DISSENY D’OFICINES I TOT TIPUS D’ESPAIS DE TREBALL.

A Infomobel oferim  solucions desenvolupades a mida en disseny i interiorisme d’oficines que enriqueixen la vida de les persones.

T’ajudem a planificar i crear un espai de treball eficient, confortable que reflecteixi i comuniqui la teva identitat, els teus valors i la teva actitud professional.

Som especialistes en interiorisme d’oficines ia potenciar ambients de treball. L’oficina és més que un lloc de treball, és l’espai coorporativo on es generen els èxits del teu negoci i un mitjà de comunicació amb tot el teu entorn professional.

Treballar en un ambient dissenyat per professionals garanteix l’harmonia i afavoreix una major productivitat. Tots els nostres projectes estan adaptats al teu espai i necessitats.

Treu-li el màxim partit al teu lloc de treball.

Una oficina ben dissenyada afavorirà l’èxit del teu negoci i afavorirà el confort i rendiment dels teus empleats.

En Infomobel t’acompanyarem en el teu projecte des de la fase inicial fins al lliurament del mateix. Mitjançant la nostra eperiencia, gestionarem tot el teu projecte des de l’anàlisi fins a la instal·lació, passant pel disseny, la selecció de mobiliari i la mudança.

 

EXPLÍCAN'S LA TEVA IDEA

A INFOMOBEL LA FAREM REALITAT CREANT UN ESPAI DE TREBALL CÀLID, PLE D'HARMONIA QUE AFAVOREIXI EL BENESTAR I AJUDI A LES PERSONES A DESENVOLUPAR TOT EL SEU POTENCIAL

NO HI HA TREBALL MÉS PRODUCTIU QUE EL QUE SURT DE LES MANS D'NA PERSONA CONTENTA


C/ Pont de la Tosca, 3-5
AD700 Escaldes-Engordany
ANDORRA
Tel. +376 861 617
infomobel@andorra.ad
Idioma »