MOBILIARI ESCOLAR

Venda i subministrament de mobiliari escolar. Tot tipus de mobiliari i complements innovadors i de qualitat per a escoles i universitats


mobiliario-escolarMOBILIARI, EQUIPAMIENTS I COMPLEMENTS ESCOLARS

Tot tipus de mobles per esoles i universitats

En Infomobel comptem amb un extens catàleg de mobles i complements per tot tipus de centres educatius.

Oferim un extens catàleg de mobiliari diferenciat i de qualitat, testat i patentat, que compleix amb els controls de qualitat més rigorosos de satisfacció i benefici per als nostres clients.

A Infomobel sabem que tant la durabilitat com la resistència són elements essencials en l’elaboració de mobiliari escolar per a centres educatius i universitats. Per això només treballem amb fabricants que cobreixen aquestes necessitats, garantint d’aquesta manera la millor qualitat i les millors solucions en mobles per escuelas.e estudiar i desenvolupar materials que cobrissin amb excel·lència aquests camps oferint una veritable solució en mobles per a escoles.

En tots els nostres mobles el disseny de cada element està pensat al detall perquè el mobiliari escolar aportació harmonia a l’entorn educatiu, contribuint a la generació d’un ambient propici per a l’aprenentatge.

Entorns educatius que afavoreixen el benestar 

Triar un mobiliari de qualitat i ergonòmic per als centres educatius és fonamental per garantir la salut dels nens però també el disseny del mobiliari i de les aules d’estudi és vital per crear espais que afavoreixin el benestar, la concentració i productivitat dels alumnes.

Una aula dissenyada per professionals i amb un mobiliari de qualitat aconseguirà crear un ambient càlid i harmònic que afavoreixi l’estudi.

 

ENTORNS SALUDABLES

ELS NENS DEDIQUEN UNA TERCERA PART DEL DIA A LES ACTIVITATS ESCOLARS, PER AIXÒ NECESSITEN UNA BONA EDUCACIÓ POSTURAL I COMPTAR AMB EL MILLOR MOBILIARI QUE S'ADAPTI A LES SEVES NECESSITATS.

CONSULTA EL NOSTRE CATÀLEG

 

ARMARIOS

ARMARIS

BUTACAS

BUTAQUES

INFANTIL

INFANTIL

MESAS ESCOLARES

TAULES ESCOLARS

PUPITRES

PUPITRES

SILLAS ESCOLARES

CADIRES ESCOLARS

UNIVERSIDADES

UNIVERSITATS


C/ Pont de la Tosca, 3-5
AD700 Escaldes-Engordany
ANDORRA
Tel. +376 861 617
infomobel@andorra.ad
Idioma »