MOBILIARI ESCOLAR

Venda i subministrament de mobiliari escolar. Tot tipus de mobiliari i complements innovadors i de qualitat per a escoles i universitats


mobiliario-escolarMOBILIARI, EQUIPAMIENTS I COMPLEMENTS ESCOLARS

Tot tipus de mobles per esoles i universitats

En Infomobel comptem amb un extens catàleg de mobles i complements per tot tipus de centres educatius.

Oferim un extens catàleg de mobiliari diferenciat i de qualitat, testat i patentat, que compleix amb els controls de qualitat més rigorosos de satisfacció i benefici per als nostres clients.

A Infomobel sabem que tant la durabilitat com la resistència són elements essencials en l’elaboració de mobiliari escolar per a centres educatius i universitats. Per això només treballem amb fabricants que cobreixen aquestes necessitats, garantint d’aquesta manera la millor qualitat i les millors solucions en mobles per escuelas.e estudiar i desenvolupar materials que cobrissin amb excel·lència aquests camps oferint una veritable solució en mobles per a escoles.

En tots els nostres mobles el disseny de cada element està pensat al detall perquè el mobiliari escolar aportació harmonia a l’entorn educatiu, contribuint a la generació d’un ambient propici per a l’aprenentatge.

Entorns educatius que afavoreixen el benestar 

Triar un mobiliari de qualitat i ergonòmic per als centres educatius és fonamental per garantir la salut dels nens però també el disseny del mobiliari i de les aules d’estudi és vital per crear espais que afavoreixin el benestar, la concentració i productivitat dels alumnes.

Una aula dissenyada per professionals i amb un mobiliari de qualitat aconseguirà crear un ambient càlid i harmònic que afavoreixi l’estudi.

 

ENTORNS SALUDABLES

ELS NENS DEDIQUEN UNA TERCERA PART DEL DIA A LES ACTIVITATS ESCOLARS, PER AIXÒ NECESSITEN UNA BONA EDUCACIÓ POSTURAL I COMPTAR AMB EL MILLOR MOBILIARI QUE S'ADAPTI A LES SEVES NECESSITATS.

CONSULTA EL NOSTRE CATÀLEG

 

ARMARIOS

ARMARIS

BUTACAS

BUTAQUES

INFANTIL

INFANTIL

MESAS ESCOLARES

TAULES ESCOLARS

PUPITRES

PUPITRES

SILLAS ESCOLARES

CADIRES ESCOLARS

UNIVERSIDADES

UNIVERSITATS


C/ Pont de la Tosca, 3-5
AD700 Escaldes-Engordany
ANDORRA
Tel. +376 861 617
infomobel@andorra.ad
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Idioma »