SERVEIS

SOLUCIONS PROFESSIONALS

ADAPTADES A CADA NEGOCI I CLIENT

MOBILIARI D’OFICINA

Venda i subministrament de mobiliari d’oficina i complements. Oferim un ampli catàleg d’equipaments d’alta qualitat, amb dissenys innovadors i adaptats a la teva imatge i necessitats.

SOFTWARE D’HOSTELERIA I BOTIGUES

El software definitiu enfocat a bars, restaurants, cafeteries i botigues. La millor qualitat professional i elegància per proporcionar al teu negoci eficacia i organització.

MOBILIARI ESCOLAR

Venda i subministrament de mobiliari escolar. Tot tipus de mobiliari i complements innovadors i de qualitat per a escoles i universitats

DISSENY D’OFICINES

T’ajudem a crear i dissenyar el teu espai de treball. Comptem amb un departament de disseny d’oficines amb professionals especialistes en crear espais de treball amb identitat, harmònics, productius i plens de benestar.

SISTEMES INFORMÀTICS

Oferim tot tipus de solucions informàtiques. Desenvolupament, gestió i manteniment de tot tipus de sistemes informàtics per a empreses.

VENDA INFORMÀTICA

Venem tot tipus d’equipaments informàtics. Ordinadors, servidors, tablets, impressores … Tot allò que necessites per desenvolupar la teva feina d’una manera eficient.

CONTROLS DE PRESÈNCIA

Empresa especialitzada en controls de presència. Subministrem tot tipus de control d’accessos, rellotgeria mural i altres solucions per a tot tipus d’empreses.

IMPRESSORES

Impressores d’alt rendiment amb la major innovació tecnològica i les millors solucions d’impressió per diversos grups de treball.

SISTEMES DE ARXIU

Tot tipus de sistemes de arxius amb una àmplia diversitat d’accessoris per millorar la funcionalitat i pensats per aprofitar al màxim l’espai disponible.


C/ Pont de la Tosca, 3-5
AD700 Escaldes-Engordany
ANDORRA
Tel. +376 861 617
infomobel@andorra.ad
Idioma »