SERVEIS

SOLUCIONS PROFESSIONALS

ADAPTADES A CADA NEGOCI I CLIENT

MOBILIARI D’OFICINA

Venda i subministrament de mobiliari d’oficina i complements. Oferim un ampli catàleg d’equipaments d’alta qualitat, amb dissenys innovadors i adaptats a la teva imatge i necessitats.

SOFTWARE D’HOSTELERIA I BOTIGUES

El software definitiu enfocat a bars, restaurants, cafeteries i botigues. La millor qualitat professional i elegància per proporcionar al teu negoci eficacia i organització.

MOBILIARI ESCOLAR

Venda i subministrament de mobiliari escolar. Tot tipus de mobiliari i complements innovadors i de qualitat per a escoles i universitats

DISSENY D’OFICINES

T’ajudem a crear i dissenyar el teu espai de treball. Comptem amb un departament de disseny d’oficines amb professionals especialistes en crear espais de treball amb identitat, harmònics, productius i plens de benestar.

SISTEMES INFORMÀTICS

Oferim tot tipus de solucions informàtiques. Desenvolupament, gestió i manteniment de tot tipus de sistemes informàtics per a empreses.

VENDA INFORMÀTICA

Venem tot tipus d’equipaments informàtics. Ordinadors, servidors, tablets, impressores … Tot allò que necessites per desenvolupar la teva feina d’una manera eficient.

CONTROLS DE PRESÈNCIA

Empresa especialitzada en controls de presència. Subministrem tot tipus de control d’accessos, rellotgeria mural i altres solucions per a tot tipus d’empreses.

IMPRESSORES

Impressores d’alt rendiment amb la major innovació tecnològica i les millors solucions d’impressió per diversos grups de treball.

SISTEMES DE ARXIU

Tot tipus de sistemes de arxius amb una àmplia diversitat d’accessoris per millorar la funcionalitat i pensats per aprofitar al màxim l’espai disponible.


C/ Pont de la Tosca, 3-5
AD700 Escaldes-Engordany
ANDORRA
Tel. +376 861 617
infomobel@andorra.ad
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Idioma »